,
Her Unprivate Diary :: Eisyah99



heyy peeps!



Hello ! I am the owner of this blog .Faten Nur Aisyah. Harsh word are not allowed here ! If you like this blog please leave your footsteps here . If you don't like this blog just ignore it and press close . Understand ?!

cute silent reader
best view with google chrome
right-click disabled
credits: sha's daughter , AyemRawi
Cinta Kau Dan Aku .
Saturday, 30 March 2013 | 0 black mail

Assalamualaikum . :)
Apa khabar ? Sehat ? Aku . Alhamdulillah Allah masih beri aku peluang untuk terus hidup di muka bumi ini . Siape tengok cite Cinta Kau Dan Aku ?! Cite tuh dari novel kan . Act,aku tahu ade cite tuh kat tv . Tapi aku malas nak tengok . Sampailah satu hari nie kawan aku menghasut aku untuk tengok . Sebijik gile macam novel tuh punye ! Aku tengok kat ternet je since aku pon duduk ostel kan . So sweet ! Tapi pelakon nye macam takk sesuai sangat la . Fazreen Rafi tuh ok la pegang watak Cikgu Zul tuh . Bagi aku,Cikgu Zul tuh sangat sweet ! Ohsemm gile !

Aku nak laki macam Cikgu Zul tuh wei ! Sweet sangat ! Melting dah nie ! Aku pon dah lame tak nanges . Tengok cite tuh episod 10 meleleh air mata aku ! Ingat dah tak nak nanges dah . Nanges jugakk tuh ! Tapikan,aku skip episod 7 . Episod 6 tengok separuh je . Tak sampai hati la nak tengok . Perempuan jahat tuh kejam sangat ! Rase macam nak tembak II je !

Cite tuh tinggal 2 episod je lagi . Biar aku je la yang kawen ngan Cikgu Zul tuh ! Dia terlalu baik . Cite tuh kalau pelakon je sume gempak II sure sambutan dari penonton menggalakkan . OST cite tuh pon not bad jugakk la . Sedihh kot lagu nye . Nak nanges aku dengar . See ? Perkataan nanges lagi . Lembut betul hati aku . Tak sangka pulak . Dalam hati ada taman . Dalam taman ade ape ? Dalam taman ade jejaka terpilih sedang tunggu aku . Over gile aku ! Eksaited pulak ! Haha . Ok la,tu je nak story . Wassalam .